Homebiogas: Transformant Residus en Gas

Homebiogas, una empresa israeliana, ha desenvolupat un biodigestor revolucionari que converteix escombraries orgàniques en una font neta de gas per a la cuina, amb un enfocament simplificat i sostenible.

El Funcionament del Biodigestor Homebiogas: Un Procés Simple amb Grans Beneficis

Aquest biodigestor, semblant a una tenda de campanya compacta, té la capacitat de processar més de sis quilograms d’escombraries orgàniques diàries. Mitjançant un procés de descomposició facilitat per bacteris anaeròbics, les escombraries es converteixen en biogàs utilitzable per a cuinar. Aquest procés natural té una durada de tres setmanes, durant les quals les escombraries es descomponen per produir gas i un fertilitzant líquid ric en micronutrients.

Sostenibilitat en Acció: Gas Net per a la Cuina i Fertilitzant Beneficiós

Un cop completat el procés de fermentació, el sistema produeix metà que es pot emmagatzemar en una bossa integrada amb una capacitat de fins a 700 litres. A través d’un senzill mecanisme de compressió amb bosses de sorra, el gas es llibera del biodigestor, proporcionant una font d’energia neta per a la cuina i fins i tot per escalfar aigua. A més, el fertilitzant líquid resultant del procés de descomposició enriqueix el creixement de les plantes amb vuit micronutrients, millorant la salut de les plantes i la seva resistència a les malalties.

Accessibilitat i Impacte Global: Una Solució Per a Tots

Amb una vida útil mitjana de 15 anys i una instal·lació senzilla que no requereix coneixements tècnics, el biodigestor Homebiogas està dissenyat per a l’ús domèstic i té una mida compacta de 210 x 115 x 125 cm. A més de ser una solució pràctica, té un impacte ambiental positiu al reduir les emissions de diòxid de carboni fins a sis tones a l’any.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *